Cum cumpăr?

Procesul on-line de comandă Adena.ro este unul foarte simplu.

Începeţi prin a alege produsul dorit. Completaţi apoi în pagina de produs numărul de bucăţi pe care doriţi să-l achiziţionaţi. Dacă produsul este pe stoc, apăsaţi butonul “Adaugă în coş!”.

În cazurile foarte rare când stocul este epuizat vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact. Vom reveni cu un răspuns afirmativ în cel mai scurt timp posibil.

Odată produsele selectate, puteți naviga în continuare pe site sau accesați “Vezi coșul” din partea dreaptă sus a paginii pentru a merge pe pagina coşului de cumpărături. Aici aveţi posibilitatea de a elimina din comandă produsele alese (prin apăsarea butonului “Şterge!”, situat în partea stângă a fiecărui produs) sau de a modifica numărul de bucăţi comandate. După fiecare modificare trebuie apăsat butonul “Actualizează coș!

Daca doriţi să finalizaţi procesului de cumpărare, apăsaţi butonul “Trimite comanda!”. Completaţi datele de facturare şi de livrare. La acest pas puteţi opta pentru a vă crea un cont pe site-ul nostru folosind datele deja introduse.

Finalizarea comenzii se face apăsând butonul “Trimite comanda!”. Înainte de aceasta însă, citiţi cu atenţie “Termenii şi condiţiile” și condițiile de livrare / plată.

Dacă doriţi să comandaţi telefonic sau folosind e-mailul, folosiţi informaţiile de la rubrica “Contact”.