Home PageLivrare

Livrare

Comenzile având valoarea totală mai mare de 350 de lei (TVA inclus) beneficiază de livrare GRATUITĂ oriunde în ţară. Pentru comenzi mai mici de 350 de lei, costul de livrare este de 20 lei.Exceptie de la aceasta regula o fac piesele de mobilier,pentru care clientul va fi anuntat de costul transportului inainte de trimiterea comenzii.

Costul transportului se afişează automat atât în pagina de produs, cât şi la momentul completării formularului de comandă. Taxele de transport vor fi comunicate în acest caz înainte de plasarea comenzii.

Livrarea produselor comandate se face prin prin curier (FAN COURIER), în termen de 24 – 72 de ore pentru comenzile primite de luni până joi..

În situaţii excepţionale (ce ţin exclusiv de firma de curierat) termenul de livrare poate ajunge la 36 de ore de la data expedierii. Pentru comenzile primite vineri sau în week-end livrarea se face la începutul săptămânii următoare.

Comenzile se livrează de luni până vineri, în intervalul 09.00-18.00. Vă rugăm să specificaţi adresa la care vă poate găsi curierul în acest interval de timp (la serviciu, acasă, etc.).