Termeni si conditii

Site-ul www.adena.ro  , este proprietatea S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L, cu sediul  în municipiul BISTRITA, jud. BISTRITA-NASAUD,str.Gen.Grigore Balan ,nr.31A , înregistrata la Registrul Comerţului sub numărul J06/793/2005, CUI RO17932378, titular a contului nr. RO93BRDE060SV09372510600 deschis la BRD-GSG, Sucursala Nasaud, numită în continuare S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. îşi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită “Termeni şi condiţii”.

S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.adena.ro  şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către www.adena.ro  este limitat, neexclusiv şi revocabil, şi este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. sau oricăruia dintre partenerii noştri, numai după obţinerea în scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. asupra informaţiilor publicate pe site

Întregul conţinut al site-ului www.adena.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. a oricărora din elementele enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.adena.ro  numai în limitele menţionate în prezentul document.

În cazul în care suspectaţi că unul sau mai multe din materialele de pe site-ul www.adena.ro  încalcă legea drepturilor de autor, vă rugăm să sesizaţi acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa comenzi@adena.ro

2. Produsele şi serviciile oferite de S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. pe site-ul www.adena.ro, politica de preţuri :

S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii. Produsele comercializate prin intermediul www.adena.ro  sunt noi şi în momentul livrării sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document şi în limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă a importatorului.

Preţurile prezentate pe site includ TVA (24%) şi nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care transportul gratuit se specifică în mod expres pe site. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de consultantul de vânzări S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

Foarte rar unele produse pot avea pe site preţuri greşite, stabilite în mod eronat de către aplicaţia noastră informatică. În aceste condiţii, întotdeauna se consideră preţ final cel acceptat de către client în cadrul discuţiilor purtate cu consultanţii de vânzări ai S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L.

S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. nu oferă nicio garanţie, în mod expres, nici implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la, funcţionarea acestui site, informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt  strict cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Informaţiile care prezintă un produs pe site (descrierile produselor, specificaţii tehnice, imagini, simboluri) au caracter strict orientativ. S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica descrierile şi specficaţiile produselor fără o notificare prealabilă.

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate pe site-ul www.adena.ro  conform acestor “Termeni şi condiţii” se poate efectua ramburs (la primirea coletului) sau în avans (prin transfer bancar). S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată în contul nr. RO93BRDE060SV09372510600 deschis la BRD-GSG, sucursala NASAUD,jud. BISTRITA-NASAUD. Dovada plăţii trebuie trimisă către S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. la adresa de e-mail comenzi@adena.ro . Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face prin societatea de curierat FAN COURIER oriunde în ţară. Nu livrăm în afara României. S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor. Costurile de expediere vor fi comunicate clienţilor înainte de livrarea produselor comandate.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reuşeşte să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat. Recepţia este facută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conforme cu comanda şi cu nevoile acestuia.

S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. care includ: greve, acte de terosrism, incendii, explozii, acţiuni guvernamentale, inundaţii, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră conform uzanţelor legii româneşti.

În afară de cazul în care este agreat diferit de către S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. şi client, S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate cu produsele comadate de client în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. colaborează sau către reprezentantul clientului. S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor comandate de către client şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. de la clientul respectiv.

5. Garanţia produselor

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 (modificată prin O.U.G. nr. 174/2008) şi O.G. 21/1992. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală. În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia.

Garanţia oferită pentru produsele prezentate pe site este de 30 de zile. Termenul de garanţie curge de la data vânzării produsului.

Garanţia se pierde în următoarele situaţii:

  • în cazul intervenţiilor sau reparaţiilor produsului executate de persoane neautorizate;
  • în cazul utilizării produsului pentru alte scopuri decât cele pentru care a fost conceput şi recomandat;
  • în cazul nerespectării de către cumpărător a condiţiilor de păstrare, utilizare şi întreţinere prevăzute în documentaţia care însoţeşte produsul;
  • în cazul deteriorărilor termice, mecanice ale produselor datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijenţei în utilizare.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. de la clientul respectiv.

6. Dreptul de returnare a produselor cumpărate

Clientul are dreptul să notifice în scris S.C. ADENA HOME DEISGN S.R.L. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 10 zile.

S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcţionare

Site-ul  www.adena.ro  este găzduit de serverele unei terţe firme. S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. S.C. ADENA HOME DEISGN  S.R.L. nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.adena.ro   . S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul  www.adena.ro   . Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

 

 8. Politica de confidenţialitate

S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date la adresa comenzi@adena.ro sau prin poştă la adresa: S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L, oraş BISTRITA,str. Gen. Grigore Balan ,nr.31A jud. BISTRITA-NASAUD.

S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Din cauza modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.adena.ro   sunt transmise pe cale electronică, S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. nu poate fi facută răspunzătoare în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informaţiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. va lua toate măsurile şi va pune la dispoziţie toate fişierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracţiune.

Informaţiile furnizate către S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L., etc.), conform legilor în vigoare. S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajează spam-ul şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi, fără acordul explicit al acestora.

S.C. ADENA HOME DESIGN  S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile clienţilor, conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1.    Dreptul de a cere S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. să confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale ale clientului, în mod gratuit;
2.    Dreptul de a cere S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. să rectifice, actualizeze, blocheze sau şteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
3.    Dreptul de a cere S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale clientului;
4.    Dreptul de a cere S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date, la adresa comenzi@adena.ro, sau prin Poştă la adresa: S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L, oraşBISTRITA, str. Gen. Grigore Balan, nr. 31A jud. BISTRITA-NASAUD.

S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi a parolei sale. S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. nu poate fi facută răspunzătoare în niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.adena.ro  în scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informaţii personale a utilizatorilor www.adena.ro  , inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fişier de acces. Fişierele de acces vor face posibilă identificarea de către S.C. ADENA HOME DESIGN S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul www.adena.ro  vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www.adena.ro  şi vor pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această acţiune.

9. Forţa majoră

Niciuna din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este cauzată de un eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

10. Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe www.adena.ro  şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi.

Fiind de acord cu aceşti “Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.adena.ro , clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.