Str. Constantin Roman Vivu 60-64, Bistrița

Lu-Vi: 10:00-18:00, Sâ: 10:00-13:00

w

+(40) 745 367 796

adena home design

galerii

Galeriile pentru perdele și draperii sunt inima estetică a oricărui design interior, oferind un cadru elegant și funcțional pentru expunerea și utilizarea acestor accesorii esențiale. Cu o varietate impresionantă de stiluri, finisaje și opțiuni de montaj, galeriile nu doar îndeplinesc rolul lor practic, ci și adaugă un element de eleganță și rafinament în orice încăpere. De la galerii discrete și moderne din metal sau plastic, până la opțiuni clasice și elaborate din lemn prețios sau aliaje decorative, există o varietate infinită de posibilități pentru a completa și îmbogăți estetica oricărui spațiu. Indiferent dacă alegi să-ți etalezi draperiile cu un finisaj minimalist sau să le încadrezi într-un cadru sofisticat și luxos, galeriile sunt o parte esențială a procesului de design interior, oferind nu doar suportul necesar, ci și un element distinctiv ce poate transforma complet aspectul și atmosfera unei încăperi.

Profesionalism, aplecare catre nevoile clientului si… locul in care esti intampinat mereu cu un zambet prietenos! Recomand din toata inima serviciile acestei firme! Implicarea este maxima si totul se face cu suflet si cu bun gust!

Produse de calitate, si servicii de nota 10 si inainte si dupa achizitionarea produselor. Am luat niste venetiene cu acumulator, au venit la fix si sunt mult pest asteptariile mele Iar sfaturile date de vanzator au fost foarte de folos. Felicitari pentru munca depusa, recomand cu cea mai mare placere!

VIZITEAZĂ

ADENA HOME DESIGN

O vizită în showroom-ul Adena Home Design este o experiență captivantă și inspirațională. Aici, clienții sunt întâmpinați cu o varietate impresionantă produse de cea mai înaltă calitate, dispuse într-un mod care îi invită să exploreze și să se lase inspirați. Atmosfera caldă și primitoare a showroom-ului este completată de echipa noastră de experți în design, pregătită să ofere consultanță și sfaturi personalizate pentru fiecare vizitator. Indiferent dacă îți dorești să te inspiri sau să găsești soluții pentru proiectul tău de design interior, o vizită în showroom-ul nostru este o modalitate perfectă de a începe călătoria către crearea spațiului perfect pentru tine și familia ta.