Str. Constantin Roman Vivu 60-64, Bistrița

Lu-Vi: 10:00-18:00, Sâ: 10:00-13:00

w

+(40) 745 367 796

Întrebări frecvente

Ultima actualizare: 23 aprilie 2024

Cum pot să comand produse de pe site-ul vostru?
 • Identificați produsul dorit navigând prin site-ul nostru și explorând gama noastră de produse.
 • Contactați-ne direct prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site.
 • Furnizați-ne detaliile produsului pe care doriți să-l comandați și orice alte informații relevante, cum ar fi preferințele de livrare sau întrebări suplimentare.
 • Un membru al echipei noastre vă va ajuta cu procesul de comandare, vă va oferi informații suplimentare și vă va ghida prin pașii necesari pentru finalizarea comenzii.
Care sunt opțiunile de plată disponibile?
Opțiunile de plată disponibile pot varia în funcție de preferințele și facilitățile pe care le oferă Adena Home Design. În general, acestea pot include următoarele:

 • Plata cu cardul bancar: Poate fi acceptată plata cu cardul de credit sau de debit. În acest caz, puteți furniza detaliile cardului dvs. în timpul procesului de comandă sau la finalizarea acesteia.
 • Plata prin transfer bancar: Dacă preferați să plătiți prin transfer bancar, veți primi instrucțiuni pentru a efectua plata către contul specificat de Adena Home Design. De obicei, acest lucru se face prin intermediul unei facturi proforme sau a unui e-mail de confirmare a comenzii.
 • Plata la livrare: Unele comenzi pot permite plata la livrare, adică să achitați produsele atunci când acestea sunt livrate la adresa specificată. Această opțiune poate fi disponibilă în anumite regiuni și pentru anumite produse.
Care sunt termenii și condițiile de returnare și schimbare a produselor?

ATENȚIE!!! Toate produsele sunt produse facute la comandă, după dimensiunile personale ale clientului! Conform legislatiei în vigoare acest tip de produse nu se pot returna!

Pot să vizitez showroom-ul vostru pentru a vedea produsele în persoană?

Cu siguranță! Ne bucurăm să vă primim în showroom-ul nostru pentru a vă prezenta personal gama noastră de produse și pentru a vă oferi asistență în alegerea celor potrivite pentru dumneavoastră. Pentru a rezerva o vizită în showroom, vă rugăm să completați formularul disponibil. După ce primim solicitarea dvs., un membru al echipei noastre vă va contacta pentru a stabili detaliile și programul vizitei. Vă mulțumim pentru interesul acordat produselor noastre și pentru că ați ales să vizitați showroom-ul nostru! Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați direct.

Oferiți servicii de consultanță în design interior?

Da, oferim servicii profesionale de consultanță în design interior pentru a vă ajuta să transformați spațiul dumneavoastră într-un loc care să reflecte personalitatea și stilul dumneavoastră unic. Echipa noastră de designeri talentați și experimentați este aici pentru a vă ghida prin procesul de design și pentru a vă oferi soluții personalizate și inovatoare pentru orice proiect de amenajare interioară. Fie că aveți nevoie de sfaturi în alegerea culorilor, mobilierului, textilelor sau accesorilor, fie că doriți să creați un plan complet de design pentru întreaga locuință sau pentru o cameră anume, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de design. Contactați-ne pentru a programa o consultanță în design interior și să începem să lucrăm împreună la transformarea spațiului dumneavoastră într-un mediu frumos și funcțional!

Cât timp durează să primești comanda după ce ai plasat-o?

Timpul necesar pentru a primi comanda după plasarea ei poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv locația dumneavoastră, disponibilitatea produselor și timpul de procesare a comenzii. În general, vă vom oferi o estimare a timpului de livrare în momentul finalizării comenzii. Aceasta poate varia de la câteva zile până la câteva săptămâni, în funcție de complexitatea comenzii și de locația de livrare. De obicei, veți primi și o confirmare a comenzii, care va include și informații despre timpul de livrare estimat. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre statusul comenzii sau despre timpul de livrare, vă recomandăm să contactați echipa noastră de asistență clienți, iar aceștia vă vor putea oferi detalii actualizate.

Ce fac dacă am întrebări sau nelămuriri despre un produs înainte de a-l comanda?
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri despre un produs înainte de a-l comanda, suntem aici pentru a vă ajuta și a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună decizie. Iată câteva modalități prin care puteți obține răspunsuri la întrebările dvs.:

 • Contactați echipa noastră de asistență clienți: Puteți să ne contactați prin telefon, e-mail sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Echipa noastră vă va răspunde prompt și va oferi răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră.
 • Verificați descrierea produsului: Verificați pagina de produs pe site-ul nostru pentru a vedea dacă răspunsul la întrebarea dumneavoastră se regăsește deja în descrierea produsului sau în specificațiile acestuia. Uneori, detaliile importante sau caracteristicile produsului sunt prezentate acolo.
 • Citiți recenziile și întrebările frecvente (FAQ): Verificați recenziile și întrebările frecvente ale altor clienți, deoarece acestea ar putea oferi răspunsuri la întrebările dumneavoastră sau informații suplimentare despre experiența altor persoane cu produsul respectiv.

Indiferent de întrebările sau nelămuririle pe care le aveți, suntem aici pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie și să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a fi complet mulțumit cu achiziția dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați în orice moment pentru asistență!

Există restricții privind livrarea produselor în anumite zone?
În general, încercăm să facem livrările produselor noastre în cât mai multe zone posibile, însă pot exista unele restricții sau excepții în funcție de locația specifică sau de anumite factori logistici. Înainte de a plasa o comandă, vă recomandăm să verificați disponibilitatea livrării în zona dumneavoastră sau să contactați echipa noastră de asistență clienți pentru a obține informații suplimentare.

De obicei, restricțiile privind livrarea pot să apară în zone extrem de izolate, în afara rețelelor de transport obișnuite sau în anumite țări care pot avea reguli specifice de import/export sau taxe vamale. În plus, anumite produse sau categorii de produse ar putea să fie supuse unor restricții de livrare în funcție de regulamentele de transport sau de siguranță.

În cazul în care există restricții sau dificultăți în livrarea produselor în zona dumneavoastră, echipa noastră de asistență clienți vă va oferi opțiuni alternative sau va încerca să găsească cele mai bune soluții pentru a vă satisface nevoile. Asigurăm că vom face tot posibilul pentru a asigura o livrare sigură și eficientă a produselor dumneavoastră, indiferent de locația dvs.

Cum pot să contactez echipa voastră de asistență clienți în cazul în care întâmpin dificultăți sau probleme?
Pentru a contacta echipa noastră de asistență clienți în cazul în care întâmpinați dificultăți sau probleme, puteți utiliza următoarele metode de contact:

 • Telefon: Sunați la numărul de telefon indicat pe site-ul nostru pentru asistență clienți. Un membru al echipei noastre va fi disponibil pentru a vă asculta și a vă oferi ajutorul necesar.
 • E-mail: Trimiteți un e-mail la adresa de e-mail indicată pe site-ul nostru pentru asistență clienți. Puteți descrie problema sau dificultatea cu care vă confruntați, iar un membru al echipei noastre vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.
 • Formular de contact: Completați formularul de contact disponibil pe site-ul nostru și trimiteți-ne un mesaj cu întrebările sau problemele dumneavoastră. Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă oferi asistența necesară.

Indiferent de metoda de contact aleasă, vă asigurăm că echipa noastră de asistență clienți este aici pentru a vă ajuta și a vă oferi soluții la orice dificultăți sau probleme pe care le întâmpinați. Suntem dedicați să vă asigurăm o experiență de cumpărare plăcută și fără griji, iar orice întrebare sau nelămurire aveți, suntem aici pentru a vă ajuta să o rezolvați.

Contact info

 • +(40) 745 367 796
 • contact@adena.ro