Str. Constantin Roman Vivu 60-64, Bistrița

Lu-Vi: 10:00-18:00, Sâ: 10:00-13:00

w

+(40) 745 367 796

adena home design

Perdele

Adăugați stil și liniște spațiului dvs. cu portofoliul nostru de perdele si draperii. De la modele florale delicate sau geometrice și finisaje texturate subtile până la modele uni cu lățime mare, perdelele si draperiile noastre sunt ideale pentru a evoca liniște si confort într-o gamă largă de spații.

Fie că sunt opace, semi-transparente sau transparente, negre, albe, bej sau colorate perdelele si draperiile noastre sunt clasice atemporale sau moderne contemporane.

LA NOI PUTEȚI GĂSI:

Țesături moderne și de înaltă calitate
O varietate mare de țesături – de la opace la semi-transparente la transparente
Țesături cu proprietăți funcționale diferite, cum ar fi acustică, întunecare, antibacteriene, țesături reciclate sau perdele naturale in, bumbac, matase, lana
Configurație flexibilă : pot fi confectionate la dimensiunea clientului cu diferite tipuri de rejansa incretita, plisată, ondulată sau wave, falduri tip funda sau buchet.

Profesionalism, aplecare catre nevoile clientului si… locul in care esti intampinat mereu cu un zambet prietenos! Recomand din toata inima serviciile acestei firme! Implicarea este maxima si totul se face cu suflet si cu bun gust!

Produse de calitate, si servicii de nota 10 si inainte si dupa achizitionarea produselor. Am luat niste venetiene cu acumulator, au venit la fix si sunt mult pest asteptariile mele Iar sfaturile date de vanzator au fost foarte de folos. Felicitari pentru munca depusa, recomand cu cea mai mare placere!

VIZITEAZĂ

ADENA HOME DESIGN

O vizită în showroom-ul Adena Home Design este o experiență captivantă și inspirațională. Aici, clienții sunt întâmpinați cu o varietate impresionantă produse de cea mai înaltă calitate, dispuse într-un mod care îi invită să exploreze și să se lase inspirați. Atmosfera caldă și primitoare a showroom-ului este completată de echipa noastră de experți în design, pregătită să ofere consultanță și sfaturi personalizate pentru fiecare vizitator. Indiferent dacă îți dorești să te inspiri sau să găsești soluții pentru proiectul tău de design interior, o vizită în showroom-ul nostru este o modalitate perfectă de a începe călătoria către crearea spațiului perfect pentru tine și familia ta.