Str. Constantin Roman Vivu 60-64, Bistrița

Lu-Vi: 10:00-18:00, Sâ: 10:00-13:00

w

+(40) 745 367 796

adena home design

Plisee

Jaluzele plisate simple sau fagure

Jaluzelele plisate simple și jaluzelele tip fagure sunt două tipuri de protecție internă și de protecție solară care sunt populare Ambele au propriile caracteristici și avantaje:
Jaluzelele plisate simple sunt realizate dintr-un singur panou din material textil și au o structură pliată care poate fi actionata in sus sau in jos strangandu se în pliuri uniforme. Țesătura este ținută de șnururi de tensionare, care trec prin găuri mici ale țesăturii și sunt atașate de benzile de profil de sus și de jos. Ele sunt disponibile în multe culori și modele pentru a se potrivi diferitelor stiluri de interior. Oferă întunecare ușoară, medie sau opca și reprezintă o modalitate practică de a proteja împotriva privirilor indiscrete și de a regla lumina zilei în încăperi.
Jaluzelele plisate tip fagure au o structură specială de tip fagure, care constă din două straturi de țesătură conectate între ele. Acest lucru creează camere mici în formă de fagure care captează aerul și servesc drept izolație împotriva căldurii și frigului. Jaluzelele plisate tip fagure oferă, prin urmare, o eficiență energetică mai mare decât jaluzelele plisate și pot ajuta la reducerea costurilor de încălzire. Un alt avantaj al structurii de tip fagure: cablurile de tensionare se afla in nterior, astfel încât nu se vad gaurelele ca si la cele simple Si acestea sunt, de asemenea, disponibile în diferite tipuri și culori de țesături și oferă o întunecare ușoară, medie sau opaca

Profesionalism, aplecare catre nevoile clientului si… locul in care esti intampinat mereu cu un zambet prietenos! Recomand din toata inima serviciile acestei firme! Implicarea este maxima si totul se face cu suflet si cu bun gust!

Produse de calitate, si servicii de nota 10 si inainte si dupa achizitionarea produselor. Am luat niste venetiene cu acumulator, au venit la fix si sunt mult pest asteptariile mele Iar sfaturile date de vanzator au fost foarte de folos. Felicitari pentru munca depusa, recomand cu cea mai mare placere!

VIZITEAZĂ

ADENA HOME DESIGN

O vizită în showroom-ul Adena Home Design este o experiență captivantă și inspirațională. Aici, clienții sunt întâmpinați cu o varietate impresionantă produse de cea mai înaltă calitate, dispuse într-un mod care îi invită să exploreze și să se lase inspirați. Atmosfera caldă și primitoare a showroom-ului este completată de echipa noastră de experți în design, pregătită să ofere consultanță și sfaturi personalizate pentru fiecare vizitator. Indiferent dacă îți dorești să te inspiri sau să găsești soluții pentru proiectul tău de design interior, o vizită în showroom-ul nostru este o modalitate perfectă de a începe călătoria către crearea spațiului perfect pentru tine și familia ta.