Str. Constantin Roman Vivu 60-64, Bistrița

Lu-Vi: 10:00-18:00, Sâ: 10:00-13:00

w

+(40) 745 367 796

Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 23 aprilie 2024

Adena Home Design („noi”, „compania”) este dedicată protejării confidențialității informațiilor dvs. personale. Această politică de confidențialitate explică modul în care informațiile personale sunt colectate, utilizate și dezvăluite de companie.

Colectarea și Utilizarea Informațiilor

Colectăm anumite tipuri de informații atunci când utilizați serviciile noastre sau interacționați cu noi prin intermediul site-ului nostru web, inclusiv numele, adresa de e-mail, adresa poștală și alte informații de contact. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă oferi serviciile solicitate, pentru a comunica cu dvs. și pentru a vă oferi actualizări și oferte relevante.

Protejarea Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile personale și să implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau dezvăluirea acestora. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că niciun sistem de securitate nu este complet imun la atacuri cibernetice și că nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dvs. personale.

Partajarea Informațiilor

Nu vindem, închiriem sau transferăm informațiile dvs. personale unor terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate sau în cazurile prevăzute de lege.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea pe site-ul nostru web.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa office@adena.ro sau la adresa poștală Str. Constantin Roman Vivu 60-64, Bistrița 420024.

Contact info

  • +(40) 745 367 796
  • contact@adena.ro