Str. Constantin Roman Vivu 60-64, Bistrița

Lu-Vi: 10:00-18:00, Sâ: 10:00-13:00

w

+(40) 745 367 796

adena home design

rulouri

Sunt produse foarte cunoscute de asemenea confectionate la comanda Ele servesc pentru protectia solara si de asemenea, ca ecran de confidențialitate împotriva privirilor indiscrete. Vara, intimitatea si protectia solara asigura o buna izolare a ferestrelor si previne incalzirea interiorului de razele solare din exterior.

Materialele pot fi cu diferite grade de opacitate de la transparent pana la opac. Ele pot fi montate pe perete sau tavan mai putin este indicat montatrea lor pe rama geam.

Ca noutate pentru cei care doresc un produs cu dubla functie de perdea/draperie recomandam ruolurile duble cu 2 starturi unul mai subire (gen perdea) si altul mai opac (gen draperie).

Rulourile sunt ușor de operat, manual sau electric si pot fi compatibil și cu sisteme de casa inteligentă

Profesionalism, aplecare catre nevoile clientului si… locul in care esti intampinat mereu cu un zambet prietenos! Recomand din toata inima serviciile acestei firme! Implicarea este maxima si totul se face cu suflet si cu bun gust!

Produse de calitate, si servicii de nota 10 si inainte si dupa achizitionarea produselor. Am luat niste venetiene cu acumulator, au venit la fix si sunt mult pest asteptariile mele Iar sfaturile date de vanzator au fost foarte de folos. Felicitari pentru munca depusa, recomand cu cea mai mare placere!

VIZITEAZĂ

ADENA HOME DESIGN

O vizită în showroom-ul Adena Home Design este o experiență captivantă și inspirațională. Aici, clienții sunt întâmpinați cu o varietate impresionantă produse de cea mai înaltă calitate, dispuse într-un mod care îi invită să exploreze și să se lase inspirați. Atmosfera caldă și primitoare a showroom-ului este completată de echipa noastră de experți în design, pregătită să ofere consultanță și sfaturi personalizate pentru fiecare vizitator. Indiferent dacă îți dorești să te inspiri sau să găsești soluții pentru proiectul tău de design interior, o vizită în showroom-ul nostru este o modalitate perfectă de a începe călătoria către crearea spațiului perfect pentru tine și familia ta.