Str. Constantin Roman Vivu 60-64, Bistrița

Lu-Vi: 10:00-18:00, Sâ: 10:00-13:00

w

+(40) 745 367 796

adena home design

Sisteme electrice

Sistemele electrice de jaluzele reprezintă o componentă esențială în transformarea unei case obișnuite într-o casă inteligentă și eficientă energetic. Prin integrarea acestor sisteme în designul interior, proprietarii beneficiază de controlul convenabil al luminii și intimității, cu ajutorul unor soluții tehnologice avansate. De la acționarea jaluzelelor prin intermediul smartphone-ului sau al asistenților vocali, până la programarea lor automată în funcție de orarul zilnic sau de nivelul de lumină ambientală, aceste sisteme oferă un nivel de confort și funcționalitate remarcabil. În plus, integrarea lor într-un ecosistem mai larg de automatizare a casei poate contribui semnificativ la eficiența energetică și economisirea resurselor. Cu sistemele electrice de jaluzele, casa inteligentă devine nu doar o realitate accesibilă, ci și o investiție în confortul și durabilitatea locuinței.

Profesionalism, aplecare catre nevoile clientului si… locul in care esti intampinat mereu cu un zambet prietenos! Recomand din toata inima serviciile acestei firme! Implicarea este maxima si totul se face cu suflet si cu bun gust!

Produse de calitate, si servicii de nota 10 si inainte si dupa achizitionarea produselor. Am luat niste venetiene cu acumulator, au venit la fix si sunt mult pest asteptariile mele Iar sfaturile date de vanzator au fost foarte de folos. Felicitari pentru munca depusa, recomand cu cea mai mare placere!

VIZITEAZĂ

ADENA HOME DESIGN

O vizită în showroom-ul Adena Home Design este o experiență captivantă și inspirațională. Aici, clienții sunt întâmpinați cu o varietate impresionantă produse de cea mai înaltă calitate, dispuse într-un mod care îi invită să exploreze și să se lase inspirați. Atmosfera caldă și primitoare a showroom-ului este completată de echipa noastră de experți în design, pregătită să ofere consultanță și sfaturi personalizate pentru fiecare vizitator. Indiferent dacă îți dorești să te inspiri sau să găsești soluții pentru proiectul tău de design interior, o vizită în showroom-ul nostru este o modalitate perfectă de a începe călătoria către crearea spațiului perfect pentru tine și familia ta.