Str. Constantin Roman Vivu 60-64, Bistrița

Lu-Vi: 10:00-18:00, Sâ: 10:00-13:00

w

+(40) 745 367 796

adena home design

TAPET

Tapetul personalizat oferă o modalitate unică de a adăuga un touch personal și creativ unui spațiu interior. Prin utilizarea tapetului personalizat, poți să îți transformi peretele într-o operă de artă care să se potrivească perfect cu estetica încăperii tale. Această opțiune oferă o libertate de exprimare nelimitată, permițându-ți să alegi exact culorile, texturile și modelele care vorbesc despre stilul și personalitatea ta. Mai mult, tapetul personalizat poate fi o soluție excelentă pentru a masca imperfecțiunile pereților sau pentru a da viață unui spațiu monoton, transformându-l într-un punct de atracție vibrant și plin de viață. Cu tehnologia modernă de imprimare, calitatea și durabilitatea tapetului personalizat sunt impresionante, asigurându-se că frumusețea acestuia va fi apreciată mulți ani de acum încolo.

Profesionalism, aplecare catre nevoile clientului si… locul in care esti intampinat mereu cu un zambet prietenos! Recomand din toata inima serviciile acestei firme! Implicarea este maxima si totul se face cu suflet si cu bun gust!

Produse de calitate, si servicii de nota 10 si inainte si dupa achizitionarea produselor. Am luat niste venetiene cu acumulator, au venit la fix si sunt mult pest asteptariile mele Iar sfaturile date de vanzator au fost foarte de folos. Felicitari pentru munca depusa, recomand cu cea mai mare placere!

VIZITEAZĂ

ADENA HOME DESIGN

O vizită în showroom-ul Adena Home Design este o experiență captivantă și inspirațională. Aici, clienții sunt întâmpinați cu o varietate impresionantă produse de cea mai înaltă calitate, dispuse într-un mod care îi invită să exploreze și să se lase inspirați. Atmosfera caldă și primitoare a showroom-ului este completată de echipa noastră de experți în design, pregătită să ofere consultanță și sfaturi personalizate pentru fiecare vizitator. Indiferent dacă îți dorești să te inspiri sau să găsești soluții pentru proiectul tău de design interior, o vizită în showroom-ul nostru este o modalitate perfectă de a începe călătoria către crearea spațiului perfect pentru tine și familia ta.