Str. Constantin Roman Vivu 60-64, Bistrița

Lu-Vi: 10:00-18:00, Sâ: 10:00-13:00

w

+(40) 745 367 796

adena home design

venețiene

Jaluzelele venetiene comercializate de noi pot fi realizate din lemn, aluminiu,bambus sau lemn fals. Ele sunt disponibile in mai multe dimensiuni ale lamelelor : 16 mm, 27 mm, 35 mm, 50 mm, 65 mm si deasemenea intr-o paleta bogata de culori.

Jaluzele venetiene sunt facute la comanda la dimensiunile dorite si se remarcă prin versatilitate, frumusete și foarte multe de avantaje.
Unghiul flexibil al lamelelor permite o ajustare ideala la conditiile de lumina si dorinta de intimitate in orice moment. În funcție de cerințe și de poziția lamelelor, jaluzelele venețiene pot fi folosite pentru un efect de întunecare, sau protecție a intimității.

În același timp, jaluzelele venețiene oferă avantajul de a fi extrem de robuste și rezistente la uzură. Lamelele din aluminiu sau lemn sunt, de asemenea, ușor de curățat și necesită puțină întreținere. Veți găsi, de asemenea, opțiunea perfectă pentru casa dvs. datorită numeroaselor tipuri de instalare.

Datorită designului lor filigran și liniar, lamele creează o atmosferă elegantă și aerisită în cameră. Jaluzelele venetiene pot fi acţionate manual sau electric si pot fi compatibile cu sistemele de casa inteligentă.

Profesionalism, aplecare catre nevoile clientului si… locul in care esti intampinat mereu cu un zambet prietenos! Recomand din toata inima serviciile acestei firme! Implicarea este maxima si totul se face cu suflet si cu bun gust!

Produse de calitate, si servicii de nota 10 si inainte si dupa achizitionarea produselor. Am luat niste venetiene cu acumulator, au venit la fix si sunt mult pest asteptariile mele Iar sfaturile date de vanzator au fost foarte de folos. Felicitari pentru munca depusa, recomand cu cea mai mare placere!

VIZITEAZĂ

ADENA HOME DESIGN

O vizită în showroom-ul Adena Home Design este o experiență captivantă și inspirațională. Aici, clienții sunt întâmpinați cu o varietate impresionantă produse de cea mai înaltă calitate, dispuse într-un mod care îi invită să exploreze și să se lase inspirați. Atmosfera caldă și primitoare a showroom-ului este completată de echipa noastră de experți în design, pregătită să ofere consultanță și sfaturi personalizate pentru fiecare vizitator. Indiferent dacă îți dorești să te inspiri sau să găsești soluții pentru proiectul tău de design interior, o vizită în showroom-ul nostru este o modalitate perfectă de a începe călătoria către crearea spațiului perfect pentru tine și familia ta.